eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A hosszú expozíciós idővel készült képen a Tejút látszik a Bükk-fennsík felett Répáshuta közelében 2017. június 16-án. Csillagoségbolt-parkká nyilvánította a Bükki Nemzeti Parkot a Nemzetközi Sötétégbolt Szövetség (IDA - International Dark-Sky Association).
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Ingyen osztogat bringás villogókat a rendőrség

Látni kell és látszódni - ez a jelige.

Fényvisszaverő mellényeket, karpántokat és kerékpáros-villogókat oszt pénteken országszerte a rendőrség - közölte a police.hu kedden.

Az Országos Rendőr-főkapitányság közleménye szerint harmadszorra tartják meg a Látni és látszani kampányhoz kapcsolódóan "Light Friday" akciót.

Ezen a napon a készlet erejéig többféle felszerelés kapható a kijelölt átvevőpontokon százszázalékos kedvezménnyel, "azaz minden eszköznek egy köszönet az ára" - fogalmaztak.

Az átvételi helyszínek és időpontok megtekinthetők a https://osz.latnieslatszani.hu/storage/app/media/Downloads/LL2021-Light_Friday_idopontok-helyszinek.pdf oldalon - tették hozzá.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×