eur:
395.96
usd:
369.55
bux:
70647.04
2024. június 25. kedd Vilmos
Magyarország nemzeti lobogója az államalapító Szent István király ünnepe alkalmából tartott díszünnepségen és tisztavatáson az Országház előtt, a Kossuth Lajos téren 2020. augusztus 20-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Kiderült, milyen lesz az idei augusztus 20.

Minden korábbinál nagyobb szabású, négynapos programsorozat lesz idén augusztus 20. alkalmából - közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

"Készen állunk arra, hogy egy minden korábbinál nagyobb szabású, négynapos programsorozattal ünnepeljük idén Szent István napját" - tudatta Kovács Zoltán.

"Ezen a napon több mint ezeréves történelmünkre emlékezünk, amely megérdemli, hogy méltó módon, többnapos eseménysorozat keretében ünnepeljük meg" - fogalmazott.

Kovács Zoltán hangsúlyozta, hogy Magyarország - Európa egyik legsikeresebb oltási kampányának köszönhetően - legyőzte a koronavírus-járvány harmadik hullámát.

Ez egyet jelent a régi, megszokott élet fokozatos visszanyerésével, Magyarország újraindításával - tette hozzá.

Az augusztus 20-ai nemzeti ünnep lebonyolításáért felelős operatív törzset Kovács Zoltán vezeti. A testület a korábbi gyakorlathoz hasonlóan megkezdte az augusztus 20-ai Szent István-nap biztonságos megrendezésének előkészítését - derült ki a bejegyzésből.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×