eur:
393.25
usd:
367.85
bux:
65965.33
2024. április 24. szerda György
Összeroncsolódott személyautó 2021. május 6-án a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a repülőtér D portájánál, ahol négy autó összeütközött. A balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Halálos baleset miatt lezárták a Ferihegyi gyorsforgalmit

Egy ember meghalt, a mentők négy sérültet szállítottak kórházba. Frissítés: már járható az út.

Baleset miatt lezárták a Liszt Ferenc-repülőtérre vezető utat csütörtök délután Szemeretelep közelében – írta a Budapesti Közlekedési Központ a BKK Info oldalon. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a balesetben egy ember meghalt, négyen megsérültek.

A mentők két súlyos és két könnyű sérültet vittek kórházba – közölte a mentőszolgálat.

Budapest, 2021. május 6.
Mentők szállítják el az egyik sérültet 2021. május 6-án a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a repülőtér D portájánál, ahol négy autó összeütközött. A balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek.
MTI/Mihádák Zoltán
Mentők szállítják el az egyik sérültet 2021. május 6-án a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a repülőtér D portájánál, ahol négy autó összeütközött. A balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek. MTI/Mihádák Zoltán

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: négy autó ütközött a Ferihegyi úton, a járművekből két beszorult embert a fővárosi tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk.

Budapest, 2021. május 6.
Összeroncsolódott személyautó 2021. május 6-án a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a repülőtér D portájánál, ahol négy autó összeütközött. A balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek.
MTI/Mihádák Zoltán
Összeroncsolódott személyautó 2021. május 6-án a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a repülőtér D portájánál, ahol négy autó összeütközött. A balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek. MTI/Mihádák Zoltán

A BKK Info oldalon felhívták a figyelmet arra, hogy a lezárás miatt a repülőtérre vezető útnál mindkét irányban torlódásra kell számítani, és az Üllői út külső szakasza is nehezen járható.

A 200E autóbusz terelve közlekedik.

Frissítés:

A Budapesti Közlekedési Központ a BKK Info oldalon azt írta: a korábban lezárt útszakaszon megindult a közlekedés, de továbbra is lassú haladásra kell számítani. Változatlanul fennakadás tapasztalható a Gyömrői úton, az Üllői út külső szakaszán, valamint a Bélatelepi út-Csévéző utca-Ráday Gedeon utca útvonalon.

Hozzátették: a 193E, a 200E, a 282E és 284E autóbuszok már az eredeti útvonalukon közlekednek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×