eur:
393.63
usd:
364.79
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A kormany.hu által közreadott képen Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján 2020. május 8-án.
Nyitókép: MTI/kormany.hu/Botár Gergely

Csomagot kaptak a háziorvosok Müller Cecíliától

Az oltási felkészülés jegyében küldtek ajánlásokat, dokumentumokat, igazolásmintát, valamint egy oktató kisfilmet is.

A háziorvosok és házi gyermekorvosok számára csomagot küldött Müller Cecília országos tisztifőorvos és Pintér Sándor belügyminiszter. Az ATV Híradójához eljutott levélben azt írják: amikor elegendő vakcina érkezik az országba, az oltópontok, oltóhelyek és az oltást végzők köre is kiszélesítésre kerül, ennek kapcsán pedig számítanak a háziorvosokra is.

A felkészüléshez összeállítottak egy csomagot, amely a szükséges információk, ajánlások, dokumentumok, igazolás mintán kívül egy oktató kisfilmet is tartalmaz.

A Moderna, valamint a Pfizer/BioNTech vakcináról is szó van a részletes leírásban, és kiderül az is, hogy milyen adatkezelési tájékoztatót kell kitölteni.

A levélben az is szerepel, hogy mivel az oltások miatt megnőnek a háziorvosi praxisok adminisztratív feladatai, igény esetén biztosítanak számukra munkaerőt ennek ellátására.

A Moderna, valamint a Pfizer/BioNTech vakcináról is szó van a részletes tájékoztatóban.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×