eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Utasok készülnek felszállni egy HÉV-szerelvényre a BKK-BKV H5-ös vonalának végállomásán, a Batthyány téren. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Szatírt fogtak a HÉV-en

A hiányos öltözetű férfit a Batthyány térre beérkező HÉV-en kapcsolták le szombat este.

Egy utastól érkezett a bejelentés, és a Facebookon is többen közzétették, hogy egy szatír közszeméremsértő módon igyekszik megbotránkoztatni az utasokat a szerelvényeken - számolt be a hírről a MÁV-HÉV Zrt. a közösségi oldalán.

A HÉV-vonalon dolgozó rendészek, a MÁV-HÉV Zrt. saját kollégái utasításba kapták, hogy keressék, kiemelten figyeljék az illetőt a H5-ön. Végül a Batthyány térre tegnap este 22:55-kor érkező HÉV-en beazonosították és tettenérték a hiányos öltözetben lévő elkövetőt.

"keressék, kiemelten figyeljék az illetőt a H5-ön. A Batthyány térre tegnap este 22:55-kor érkező HÉV-en beazonosították és tettenérték a hiányos öltözetben lévő elkövetőt, és a HÉV rendészek a rendőrség kiérkezéséig visszatartották őt, majd átadták a hatóságnak, akik előállították" - közölte a cég.

Kedves Utasaink! Sikeres akcióban vettek részt tegnap este a H5-ös vonalon a HÉV rendészek. Utastól érkezett a...

Közzétette: MÁV-HÉV Zrt.2021. január 10., vasárnap
Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×