INFORÁDIÓ 
2021. január 26. kedd
Paula, Vanda

karácsony

orbán viktor

békeláng

magyar görögkatolikus egyház

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j), Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes (j2) és Kocsis Fülöp, a Hajdúdorogi Főegyházmegye érsek-metropolitája, görögkatolikus püspök (b3) a Karmelita kolostorban 2020. december 18-án. Orbán Viktor kormányfő ezen a napon délután a Karmelita kolostorban vendégül látta a Magyar Görögkatolikus Egyházmegyék vezetőit, akik átadták a betlehemi békelángot hordozó lámpást a miniszterelnöknek.

Orbán Viktor átvette a betlehemi békelángot a Magyar Görögkatolikus Egyház vezetőitől

Infostart / MTI

A miniszterelnök péntek délután a Karmelita kolostorban vendégül látta a Magyar Görögkatolikus Egyházmegyék vezetőit - tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Kocsis Fülöp, a Hajdúdorogi Főegyházmegye érsek-metropolitája, görögkatolikus püspök, Orosz Atanáz, a Miskolci Egyházmegye megyéspüspöke, Szocska A. Ábel, a Nyíregyházi Egyházmegye megyéspüspöke és Seszták István főhelynök átadták a miniszterelnöknek a betlehemi békelángot hordozó lámpást, majd egy dicsőítő énekkel alapozták meg az ezt követő ádventi beszélgetés hangulatát - mondta a sajtófőnök.

A találkozón, melyen részt vett Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke is, áttekintették a Magyar Görögkatolikus Egyház és a kormányzat együttműködési lehetőségeit - tájékoztatott Havasi Bertalan, hozzátéve: a vendégek Fodor Gergely kormánybiztos, a Várkapitányság vezetőjének kíséretében megtekintették a miniszterelnök hivatalának otthont adó Karmelita kolostor épületét.

Budapest, 2020. december 18.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Görögkatolikus Egyházmegyék vezetőitől kapott betlehemi békelángot hordozó lámpást teszi az asztalra a Karmelita kolostorban 2020. december 18-án. Orbán Viktor kormányfő ezen a napon délután a Karmelita kolostorban vendégül látta a Magyar Görögkatolikus Egyházmegyék vezetőit.  
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Görögkatolikus Egyházmegyék vezetőitől kapott betlehemi békelángot hordozó lámpást teszi az asztalra a Karmelita kolostorban 2020. december 18-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018