eur:
393.76
usd:
368.3
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
A városgondnokság munkatársa ezüstkolloidpermettel fertőtleníti a székesfehérvári Vörösmarty Színház nézőterét 2020. szeptember 9-én. A társulat egyik tagjának koronavírus-tesztje pozitív lett, ezért elhalasztják Az ember tragédiája 2.0 szeptember 12-ei ősbemutatóját, és fertőtlenítik az épületet.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Újabb fertőzöttek a Vörösmarty Színházban

Teljes szeptemberi műsorát elhalasztja a székesfehérvári teátrum.

A múlt héten egy színésznél, most újabb társulati tagoknál mutatták ki a koronavírus-fertőzést, ezért a székesfehérvári Vörösmarty Színház vezetősége a teljes szeptemberi műsorát elhalasztja.

A teátrum tájékoztatása szerint a Nemzeti Népegészségügyi Központtal együttműködve

megtörtént a kontaktkutatás, majd a szűrés, így derült fény az újabb pozitív esetekre.

A színház az első perctől kezdve minden szükséges óvintézkedést megtett annak érdekében, hogy falain kívül maradjon a vírus: a folyamatos ózonos fertőtlenítés mellett a napokban megtörtént a teljes épület ezüstkolloidos permetezése is.

Mint írták, az érintett előadások pótlására későbbi időpontban kerül sor, amikor az érintettek garantáltan, biztonságban állhatnak újra munkába.

Mint arról az Infostart is beszámolt, a Vörösmarty Színház múlt kedden jelentette be, hogy elhalasztja Az ember tragédiája 2.0 szeptember 12-ei ősbemutatóját, mert a társulat egyik tagjának koronavírus-tesztje pozitív lett.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×