eur:
393.42
usd:
367.65
bux:
66328.13
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Mi Hazánk

Zászlót szedett le a Városháza épületéről a Mi Hazánk alelnöke

A szivárványos lobogót távolította el onnan Novák Előd és helyezte el azt egy szemeteskukában. Előállították.

Eltávolította a szivárványos zászlót a budapesti Városházáról Novák Előd Mi Hazánk-alelnök, ezért "az LMBTQP-propagandát védő rendőrök" előállították - közölte a párt az Infostarttal.

A Mi Hazánk Mozgalom szerint ennek a családellenes jelképnek nincs helye az utcán, pláne nem a fővárosi önkormányzat homlokzatán, ezért Nagy Attila fővárosi elnök és más aktivisták segítségével Novák Előd egy 15 méteres tűzoltólétráról eltávolította "az oda nem illő textíliát".

A Fővárosi Közterület-felügyelet munkatársai először még visszaszerezték egy közeli szemetesből a szivárványos zászlót, ám Novák Előd kicselezve az időközben a helyszínre érkező rendőröket, "az egyenruhások gyűrűjéből egy nagy futással ismét méltó helyére, egy, a városházától távol eső kukába dobta", majd visszasétált a tűzoltólétráért, s ekkor állították elő.

A Mi Hazánk szerint szégyen, hogy éppen száz évvel azután, hogy Horthy Miklós "megszabadította vörös rongyaitól a fővárost", Karácsony Gergely nemcsak azt a szellemiséget hozza vissza, hanem "a többségi, jóérzésű magyar embereket provokálja egy ilyen emberiségellenes zászlónak a megjelenítésével".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Horgonyoztatják a forintot

Horgonyoztatják a forintot

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat, délelőtt is enyhe gyengülés látszott csak az árfolyamokban, ami délután is megmaradt. Nagyon szűk sávban oldalazik a magyar deviza. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×