INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 9. vasárnap
Emőd

országos orvosi rehabilitációs intézet

emmi

kásler miklós

koronavírus

Kinevezték az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet új vezetőjét

Infostart / MTI

Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere 2020. július 6-ától Flóris Istvánt bízza meg az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet főigazgatói feladatainak ellátásával.

Flóris István traumatológus, sebész, ortopédiai szakorvos és egészségügyi menedzser a közelmúltig a Péterfy Kórház-Rendelőintézet Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet általános főigazgató-helyetteseként és az Országos Traumatológiai Intézet orvosigazgatójaként dolgozott.

Több mint három évtizede áll a magyar traumatológia szolgálatában, vezetőként is folyamatosan végzett sürgősségi traumatológiai és ortopédiai műtéteket. Orvosigazgatóként tevékeny része volt az országos intézeti cím visszaszerzésében. Flóris István a Magyar Traumatológus Társaság főtitkára, az Egészségügyi Szakmai Kollégium Traumatológia és Kézsebészet Tanácsa tagja.

A megbízott intézményvezetőt ma reggel állománygyűlésen mutatta be a dolgozóknak Horváth Ildikó, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára, miután az OORI irányítását a Covid-ellátás idejére átmenetileg vezető Kovács Gábor nyugdíjba vonult.

Kovács Gábor feladatait az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben 2020. július 3-ával megbízott főigazgatóként Bogos Krisztina vette át, aki eddig az Intézet orvosigazgatói és osztályvezetői feladatait látta el.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018