INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 3. hétfő
Hermina

villanyszerelő

eltűnés

rendőrség

bizonyíték

Egyre szövevényesebb az eltűnt villanyszerelők ügye

Egyre szövevényesebb az eltűnt villanyszerelők ügye

Infostart

Újabb döbbenetes információk birtokába jutott a Blikk a nyomtalanul eltűnt villanyszerelők ügyében. Nemcsak Magyarországon zajlott a legapróbb részletekre is kiterjedő keresésük, hanem az osztrák hatóságok is bevetették az összes csúcstechnikai eszközüket.

Mint ismert, a mosonmagyaróvári Mácsik Zoltán két éve tűnt el, holttestét azóta sem találják, ahogyan a szintén villanyszerelőként dolgozó O. Vilmosét sem, akinek 2015 veszett nyoma. Mindketten egy győri vállalkozó megbízásából dolgoztak Ausztriában, ő jelenleg is házi őrizetben van a szerelők megölésévél kapcsolatban.

A nyomozás során az osztrák fővállalkozó pincéjében befalazva egy markológépet és két betonkeverőt találtak, előbbi markolóján pedig betondarabokat, ami azért érdekes – jegyzi meg a Blikk –, a magyar gyanúsítottnál gyorskötő cement nyomaira bukkantak. A lap információ szerint a most megtalált markolót és egy utánfutót még 2015-ben bérelte ki O. Vilmos Bécsben.

A család jogi képviselője szerint, egyre valószínűbb, hogy a gyilkossággal gyanúsított vállalkozó, miután végzett a két villanyszerelővel, azok holttestét elégette, majd a maradványokat kivitte Ausztriába, és a markoló segítségével eltüntette azokat.

Nyitókép: Pixabay
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018