eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Police.hu

Gyermekei biztonsága sem számított a sofőrnek

Tizenkét hónapra eltiltotta a rendőrség a járművezetéstől azt a sofőrt, akit Alsóvadászon szűrtek ki a forgalomból a rendőrök.

Az Encsi Rendőrkapitányság munkatársai még február végén vonták intézkedés alá azt a 24 éves felsőzsolcai férfit, aki Alsóvadászon érvényes vezetői engedély nélkül vezetett egy autót. Az ellenőrzés során az is kiderült, hogy a járműre nem kötöttek felelősségbiztosítási szerződést, műszaki érvényessége lejárt, továbbá a hátsó kerekek profilmélysége nem érte el a megfelelő mértéket.

A kocsiban ülő két és három éves gyermekek pedig hátul, gyermekbiztonsági rendszer használata nélkül utaztak

olvasható a rendőrség hivatalos oldalán.

A szabálysértés elkövetőjét a járőrök előállították az encsi kapitányságra, ahol a hatóság – még aznap meghozott – elsőfokú határozatában a szabálysértőt tizenkét hónapra eltiltotta a járművezetéstől és 120 ezer forint pénzbírsággal sújtotta.

A rendőrség az eset kapcsán felhívja a járművezetők figyelmét, hogy csak megfelelő műszaki állapotban lévő gépjárművel induljunk útnak. A megfelelően felkészített járművek mellett fontos, hogy a járművezető is kellően felkészült legyen és az adott út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjen.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya továbbá felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök

a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét

a közlekedés biztonsága érdekében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×