INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 18. péntek
Diána

komárom

tűz

papír

katasztrófavédelem

Óriási tűz pusztít Komáromban

Óriási tűz pusztít Komáromban

Infostart

Tűz ütött ki egy papírtelepen Komáromban, a Marek József utcában. Papírbálák és tíz tonna tűzifa gyulladt ki - tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Frissítés (20:50):

Még mindig is több vízsugárral dolgoznak a tűzoltók Komáromban, a Marek József utcai telephelyen, ahol nagy mennyiségű papírhulladék, tűzifa, valamint gépek kaptak lángra szerdán délután.

A helyszínre riasztott több mint hatvan tűzoltó a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett estére megakadályozta a tűz továbbterjedését.

Az egységek szétbontják az izzó hulladékot, munkájukat erőgépek is segítik.

A katasztrófavédelmi mobil labor méréseket végzett a tűz környezetében, de nem mutatott ki a lakosságra ártalmas károsanyag-koncentrációt.

Az egységek csökkentett létszámmal valószínűleg reggelig a helyszínen maradnak, hogy a papírbálák esetleges visszagyulladását megakadályozzák.

Frissítés (17:55):

Csaknem ötven tűzoltó tizenegy vízsugár segítségével megakadályozta tűz továbbterjedését. Az esethez a győri, a tatabányai, a komáromi, a kisbéri, a pannonhalmi, a nyergesújfalui és a bajnai hivatásos, az ácsi önkormányzati, valamint a komáromi, a tárkányi, a bábolnai, a banai és a kocsi önkéntes tűzoltók vonultak.

Az egységek több oldalról támadva folyamatosan oltják a lángokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett.

A katasztrófavédelmi mobil labor méréseket végez a tűz környezetében, eddig nem mutattak ki az egészségre ártalmas károsanyag-koncentrációt.

Nyitókép: Pexels
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018