INFORÁDIÓ 
2020. június 6. szombat
Cintia, Norbert

donald trump

orbán viktor

egyesült államok

fehér ház

Donald Trump amerikai elnök (b) és vendége, Orbán Viktor miniszterelnök a washingtoni Fehér Ház Roosevelt-termében, ahol a magyar kormányfő beírt a vendégkönyvbe 2019. május 13-án.

Orbán Viktor megszólalt: értékeli megbeszéléseit Donald Trumppal

Infostart

Ez is megvolt! Nosztalgikus érzések... - ezekkel a szavakkal kezdi Orbán Viktor miniszterelnök a Fehér Házban tett hétfői látogatásáról szóló beszámolóját.

A kormányfő közösségi oldalán megjelenő videóban Orbán Viktor arról is beszél, hogy Donald Trump felkészült volt és Magyarországról is mindent tudott, amit tudni kellett. Az volt az elnök célja, hogy jó együttműködés jöjjön létre a két ország között.

"Azt hiszem, hogy ennek érdekében sokat tettünk egy kiváló hangulatú és a kölcsönös tiszteleten nyugvó megbeszélésen. Jó nap volt ez Magyarország számára" - hangsúlyozta Orbán Viktor.

A miniszterelnök elmondta: nosztalgikus érzései voltak, hiszen 18 év után újra a Fehér Házban, az Ovális Irodában fogadták. Először 1998-ban Bill Clinton elnökkel találkozott ott, majd később George W. Bushsal.

Donald Trump erős, "világosfejű" vezető, célratörő ember, aki pontosan tudja, hogy mit akar - hangsúlyozta a miniszterelnök.

Nyitókép: Donald Trump amerikai elnök (b) és vendége, Orbán Viktor miniszterelnök a washingtoni Fehér Ház Roosevelt-termében, ahol a magyar kormányfő beírt a vendégkönyvbe 2019. május 13-án. MTI/Koszticsák Szilárd
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018