eur:
394.29
usd:
370.33
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Összeroncsolódott személyautó és kamion az M2-es autóúton, Dunakeszi térségében 2019. május 2-án. A két jármű frontálisan ütközött az autóút 26-os kilométerénél, a balesetben az autó egyik utasa meghalt.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Kiderült, ki halt meg az M2-es tragédiában Dunakeszinél

Két szolgálaton kívüli rendőrnő utazott abban az autóban, amelyik frontálisan ütközött egy kőszállító kamionnal.

Mint arról korábban az Infostart is beszámolt, meghalt annak az autónak az utasa, amelyik egy kamionnal ütközött össze csütörtökön az M2-es autóúton, Dunakeszi térségében. A Dunakeszi Rendőrkapitányság jelenleg is vizsgálja a tragédia körülményeit.

A 24.hu megtudta, hogy a kamionnal frontálisan ütköző autóban két szolgálaton kívüli rendőrnő utazott, az információt Kovács Katalin, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a portálnak megerősítette. A főügyészségi katonai ügyész azt is közölte, hogy a nyomozást a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség folytatja majd le az iratok átvétele után

A 24.hu úgy tudja, hogy a balesetben megsérült másik rendőrnőt életveszélyes állapotban került kórházba.

Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×