eur:
393.8
usd:
365.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Egy rendőr a Véda automata közlekedés-ellenőrzési rendszer egyik sebességmérőjével a 6-os főúton, Pécs határában 2016. április 21-én. Csaknem kilencszáz magyarországi helyszínen ellenőrzi a rendőrség a sebességhatár túllépését reggel hat óra óta 24 órán keresztül a Speedmarathon nemzetközi akció keretében.
Nyitókép: MTI/Sóki Tamás

A gyorshajtás magyar bajnoka: egy napon hromszor fotózták le a rendőrök

A rendőrök jelentős sebességtúllépés miatt mérték be egy BMW típusú személygépkocsi vezetőjét a 81-es számú főúton, Mezőörs térségében. Háromszor, ugyanazon a napon.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai végeztek sebességmérést csütörtökön a 81-es számú főúton, Mezőörs magasságában ott, ahol korábban több halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt – tájékoztatott a Police.hu.

Az ellenőrzés alatt egy BMW sofőrje az adott útszakaszra vonatkozó 90 km/h megengedett legnagyobb sebesség helyett előbb 138 km/h-val, egy későbbi időpontban 126 km/h-val, majd 130 km/h-val közlekedett.

A járművezető háromszor 45 000 forint közigazgatási hatósági bírság kiszabására számíthat.
Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×