INFORÁDIÓ 
2019. július 24. szerda
Kincső, Kinga

rendőrség

gyorshajtás

bírság

Pécs, 2016. április 21. Egy rendőr a Véda automata közlekedés-ellenőrzési rendszer egyik sebességmérőjével a 6-os főúton, Pécs határában 2016. április 21-én. Csaknem kilencszáz magyarországi helyszínen ellenőrzi a rendőrség a sebességhatár túllépését reggel hat óra óta 24 órán keresztül a Speedmarathon nemzetközi akció keretében. MTI Fotó: Sóki Tamás

A gyorshajtás magyar bajnoka: egy napon hromszor fotózták le a rendőrök

Infostart

A rendőrök jelentős sebességtúllépés miatt mérték be egy BMW típusú személygépkocsi vezetőjét a 81-es számú főúton, Mezőörs térségében. Háromszor, ugyanazon a napon.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai végeztek sebességmérést csütörtökön a 81-es számú főúton, Mezőörs magasságában ott, ahol korábban több halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt – tájékoztatott a Police.hu.

Az ellenőrzés alatt egy BMW sofőrje az adott útszakaszra vonatkozó 90 km/h megengedett legnagyobb sebesség helyett előbb 138 km/h-val, egy későbbi időpontban 126 km/h-val, majd 130 km/h-val közlekedett.

A járművezető háromszor 45 000 forint közigazgatási hatósági bírság kiszabására számíthat.
Nyitókép: MTI/Sóki Tamás
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018