eur:
394.22
usd:
370.4
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Pixabay.com

Hamisítatlan, fura áprilist hoz a péntek

Egyes csütörtöki jóslatok szerint 23, mások szerint 11 fok a napi csúcshőmérséklet Magyarországon a hétvége előtt egy nappal. Nem mindegy.

Furcsa jóslatok láttak napvilágot a pénteki nap időjárásáról.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint nyugat, délnyugat felől tovább növekszik, vastagszik a felhőzet pénteken, egyre többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar is kialakulhat, de a Dunától keletre délelőtt még több órás napsütésre számíthatunk, csapadék csak délután lehet, északkeleten pedig nem valószínű. A délkeleti szél nagy területen megerősödik, főként a középső országrészben viharos széllökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 13 és 20, másutt 21 és 24 fok között alakul.

Talán a nyugat-keleti megoszlás lehet a kulcsa annak, hogy a Köpönyeg jóslata szerint mindössze 11 fok lesz a csúcshőmérséklet pénteken, ám ez talán egy átlag lehet, mivel az országos térképet kinyitva már azt látjuk, hogy a 11 fokos csúcs kifejezetten Budapestre érvényes prognózis, másutt akár 13-16 fok is lehet, országos eső mellett.

Az biztos, hogy az esőkabátot nem szabad otthon hagyni.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×