eur:
393.87
usd:
364.75
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Police.hu

Autós üldözés Mohácson, fegyvert rántottak a rendőrök

Egy autós nem állt meg a rendőrök jelzésére Mohácson, ezért üldözőbe vették. Lánycsók közelében lesodródott az útról és árokba csapódott - írta a Pécsi Újság.

Csütörtökön az 57-es főúton egy autós nagy sebességgel menekült Mohács irányából Lánycsók felé az őt üldöző rendőrök elöl, egészen addig, míg lesodródott az útról és árokba csapódott - közölte a lappal egy olvasó.

A rendőrök körbevették a kocsit és a sofőrre fegyvert fogtak.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy történt ilyen eset, amit szabálysértési eljárásban vizsgálnak, és arról bővebb felvilágosítást nem adhattak.

A portál úgy tudja, az autóst Mohács belterületén próbálták megállítani a rendőrök, de a jelzésükre fittyet hányva a sofőr menekülőre fogta, ezt követően vették üldözőbe.

Úgy tudni, az eset során személyi sérülés nem történt.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×