INFORÁDIÓ 
2018. november 15. csütörtök
Albert, Lipót

baleset

szilsárkány

szigetújfalu

rendőrség

Két halálos baleset is történt kora reggel

Infostart

Egy autóbusz gyalogost gázolt a 86-os számú főúton Szilsárkány külterületén. Egy személygépkocsi pedig kerékpárost ütött el az 5101-es számú úton.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt péntek hajnalban a 86-os számú főút 140. kilométerszelvényében, Szilsárkány külterületén – írja a Police.hu. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy utasok nélkül, Szany felől Szilsárkány irányába közlekedő autóbusz elgázolt egy – az úttest közepén ismeretlen okból tartózkodó – 59 éves nőt. A baleset következtében a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta.

Baleset történt az 5101-es számú út 28-as kilométerszelvényében is – Szigetújfalu külterületén –, ahol eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi elütött egy kerékpáros férfit. A kerékpáros a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idején a forgalom félpályán, rendőri irányítás mellett halad.

A címlapról ajánljuk

Kilőtt a magyar GDP

Varga Mihály kiemelte: az elmúlt tíz évben nem volt ennél nagyobb mértékű a gazdaság növekedése....
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
 
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH