eur:
393.67
usd:
368.81
bux:
65816.67
2024. április 23. kedd Béla

Két halálos baleset is történt kora reggel

Egy autóbusz gyalogost gázolt a 86-os számú főúton Szilsárkány külterületén. Egy személygépkocsi pedig kerékpárost ütött el az 5101-es számú úton.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt péntek hajnalban a 86-os számú főút 140. kilométerszelvényében, Szilsárkány külterületén – írja a Police.hu. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy utasok nélkül, Szany felől Szilsárkány irányába közlekedő autóbusz elgázolt egy – az úttest közepén ismeretlen okból tartózkodó – 59 éves nőt. A baleset következtében a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta.

Baleset történt az 5101-es számú út 28-as kilométerszelvényében is – Szigetújfalu külterületén –, ahol eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi elütött egy kerékpáros férfit. A kerékpáros a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idején a forgalom félpályán, rendőri irányítás mellett halad.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×