INFORÁDIÓ 
2019. július 24. szerda
Kincső, Kinga

gyilkosság

borász

előzetes letartóztatás

emberölés

gyanúsított

Badacsony, 2018. szeptember 9. A 2018. szeptember 7-ére virradóra elhunyt borászra emlékeznek Badacsonyban, a badacsonyi Egry József Emlékmúzeumnál szeptember 9-én. A borász azután vesztette életét, hogy két társaság tagjai dulakodtak egymással. Az ügyben a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. MTI Fotó: Mónus Márton

Badacsonyi borászhalál: mindent tagad a gyanúsított

Infostart / InfoRádió - Dzsubák Tamás

A 29 éves férfi ügyvédje az InfoRádióban azt mondta, a tanúk és a gyanúsítottak vallomása között ellentmondás van, ezért hamarosan szembesítés lesz.

A két szabolcsi gyanúsított autóval érkezett Badacsonyba szórakozni, csakúgy, mint a későbbi áldozat. A 29 és 34 éves gyanúsítottak vendégmunkásként dolgoztak a Balaton északi partján, a 29 éves gyanúsított büntetlen előéletű - mondta Bálint Roland ügyvéd.

A férfi a meghallgatás során tagadta a bűncselekmény elkövetését, azt mondta, nem bántalmazta borászt.

Fegyver nem volt náluk. A kocsiban a munkavégzéshez szükséges eszközök voltak, ezeket, és az autót sem foglalták le, azóta már vissza is adták a hozzátartozóknak.

Az InfoRádiónak nyilatkozó ügyvéd további részletekkel az üggyel kapcsolatban nem szolgált, csak annyit tett hozzá, még nagyon az elején jár az ügy, de folytatódik a nyomozás, további tanúkat fognak meghallgatni.

Nyitókép: MTI / Mónus Márton

Kapcsolódó hang

Badacsonyi borászhalál: a feltételezett elkövető mindent tagad
 


A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018