eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Az M7-es autópálya csomópontja a horvát-magyar határátkelő előtt Letenyénél. A magyar EU-elnökség elkönyvelhette, hogy politikai döntés született a horvát EU-csatlakozási tárgyalások eredményes lezárásáról. 2011 júniusának utolsó napján zárják le Brüsszelben az egyelőre nyitott három utolsó tárgyalási fejezetet.
Nyitókép: Varga György

Két baleset is történt az M7-esen

A sztráda 39-es kilométerénél három ember megsérült. Az 56-os kilométernél, a Letenye felé vezető oldalon is ütköztek, ott senki nem sérült meg.

Összeütközött egy kamion és egy gépkocsi kedd kora délután az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 39-es kilométernél. A balesethez a váli önkormányzati és a martonvásári önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a sztráda Budapest felé vezető oldalának érintett szakaszát félpályán lezárták. Elsődleges információik szerint a balesetben három ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják - írja a Katasztrófavédelem.

http://www.katasztrofavedelem.hu/
http://www.katasztrofavedelem.hu/

Lesodródott az úttestről és felborult egy gépkocsi kedd kora délelőtt Fejér megyében, az M7-es autópálya székesfehérvári felhajtóján, a sztráda 56-os kilométerénél, a Letenye felé vezető oldalon. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információik szerint a balesetben senki nem sérült meg.

http://www.katasztrofavedelem.hu/
http://www.katasztrofavedelem.hu/
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×