eur:
393.76
usd:
365.09
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Villámcsapás okozta tűz oltásán dolgoznak a tűzoltók a XXII. kerületben, az Alkotmány utcában 2018. szeptember 1-jén. Országszerte a viharos szél okozott károkat, jellemzően kidőlt fák, leszakadt faágak, villámcsapás okozta tűz miatt riasztották a tűzoltókat. Személyi sérülésről az OKF-hez nem érkezett bejelentés.
Nyitókép: MTI / Mihádák Zoltán

Jellemzően a viharos szél okozott károkat

Országszerte a viharos szél okozott károkat szombaton, jellemzően kidőlt fák, leszakadt faágak miatt riasztották a tűzoltókat - mondta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője az M1 aktuális csatornának vasárnap délelőtt.

Hajdu Márton közlése szerint több mint kétszáz helyszínre riasztották a tűzoltókat. A legtöbb bejelentést a fővárosból és Pest megyéből kapták. Személyi sérülésről az OKF-hez nem érkezett bejelentés - mondta a szóvivő.

Heves zivatar és felhőszakadás veszélye miatt több megyére vasárnapra is másodfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×