eur:
394.26
usd:
370.4
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Balesetek miatt több helyen áll a forgalom a fővárosba vezető utakon

Baleset történt az M1-es és az M5-ös autópályán, valamint a 10-es és az 1-es főúton. Az M1-esen és az M2-esen útépítési munkálatok miatti sávlezárás miatt torlódik a forgalom.

Három gépkocsi ütközött össze az M5-ös autópálya 24-es kilométerénél, Gyál térségében, a főváros felé vezető oldalon. A járművek a belső sávot foglalják el, a forgalom egy sávon halad, csaknem 6 kilométeres a torlódás.

A 10-es főúton, Pilisvörösváron két személygépkocsi és egy kamion ütközött össze. A 21-es km-nél egy sáv járható, óriási a forgalmi dugó, főleg Budapest felé - írta az Útinform.

Az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán a 17-es kilométernél, Biatorbágy közelében két jármű ütközött. A dugó ott már megszűnt, a forgalom most Budaörs magasságában több mint egy kilométeren torlódik.

Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze az 1-es főút 21-es kilométerszelvényénél, a zsámbéki elágazásnál, Herceghalom térségében. A kisteherautó egy sávon forgalmi akadályt okoz - közölte a katasztrófavédelem.

Útfelújítás miatti dugók

Az M2-es autóút bővítési munkálatai miatt Dunakeszi térségében, a 17-es és a 22-es km között, illetve Gödnél, a 29-es és a 27-es km között lezárták a főváros felé vezető oldalt. A forgalmat mindkét helyen a Vác felé vezető oldalra terelik át, ahol irányonként egy-egy sáv járható. A környéken óriási a torlódás, és sajnos a 2-es főút felé sem érdemes kerülni, mert ott is áll a sor. A menetidő növekedés elérheti a fél órát is.

Az M1-es autópályán Budapest felé, az 53-as km-nél burkolat felújítás miatt csak egy sáv járható. A sávszűkítés előtt csaknem 1 km-es az araszoló kocsisor.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×