eur:
392.76
usd:
366.1
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Többet is fordul az időjárás, kapunk a nyakunkba

Szerdán még havazásra is számítani kell, csütörtöktől melegszik az idő, de nincs vége a csapadékos időjárásnak.

Szerdán kezdetben hószállingózás, gyenge havazás a déli határhoz közel eső területeken fordulhat elő, majd késő délután, kora este a középső tájakon alakulhat ki egy-egy futó hózápor, kisebb havazás - írta az Időkép.

Napközben hosszabb-rövidebb időre több helyen előbújhat a nap. Sokfelé élénk, erős lesz az északias szél, emiatt hófúvás is kialakulhat a havas tájakon. Délután 0-6 fokot mérhetünk.Nem lesz front térségünkben.

Csütörtökön már sok napsütésre, csapadékmentes időre számíthatunk. A déli-délkeleti tájakon megélénkülhet az északkeleti szél. Fagyos lesz a reggel, északon, északkeleten -10 fok köré is lehűlhet a levegő, napközben pedig 1-6 fokvárható.

Pénteken ismét felhősebb időre számíthatunk, délkeleten gyenge havas eső, nyugaton pedig egy-egy zápor előfordulhat. Helyenként élénk lehet az északi-északkeleti szél. Hajnalra északon, északkeleten -5, -7 fok köré csökkenhet a hőmérséklet, délután 3-8 fokra van kilátás.

Hétvégén napos és felhős időszakok válthatják egymást, de említésre méltó csapadék nem várható. Reggelente pára- és ködfoltok előfordulhatnak. Vasárnap feltámadhat a délkeleti szél. A hideg reggeleket követően szombaton 4-9, vasárnap 6-11 fokot mérhetünk a délutáni órákban.

A jövő héttől az Időkép előrejelzése szerint ismét csapadékosabb időre számíthatunk: a napi maximumok lassú emelkedése mellett többnapos eső várható.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×