eur:
393.1
usd:
367.26
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Nyomozak az őcsényi üggyel kapcsolatban

Még nem sikerült kiderítenie a rendőrségnek, hogy ki vagy kik rongálták meg annak az őcsényi panziótulajdonosnak az autóját, aki néhány napra menekült családokat, gyerekeket fogadott volna be a szálláshelyre.

– Az ügyben bejelentés érkezett a rendőrségre, mert Őcsényben szeptember 25-én az esti órákban megrongáltak két utcán parkoló járművet. A szekszárdi rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen – közölte a Magyar Nemzettel Huszti Gábor, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A lap úgy tudja, hogy Fenyvesi Zoltán panziótulajdonosnak ma kell bemennie a szekszárdi rendőrségre az ügy miatt.

A Tolna megyei Őcsényben elszabadultak az indulatok, amikor helyiek tiltakoztak menekült családok panzióbeli üdültetése ellen. Orbán Viktor akkor azt mondta, nem lát kivetnivalót az őcsényiek ellenállásában. Török Gábor szerint ez volt Orbán Viktor eddigi legkeményebb mondata. Megszólalt Őcsény - az ügy miatt - lemondott polgármestere is.

Címlapról ajánljuk
Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Kína javára végzett kémtevékenység gyanújával vettek őrizetbe egy embert a karlsruhei szövetségi főügyész utasítására. Az eset különbözik a korábbi háromtól, ezúttal ugyanis egy parlamenti párt európai parlamenti képviselőjének legközelebbi munkatársáról van szó. Kína berlini nagykövetsége visszautasította a vádakat.

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában - szakértők az Arénában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×