eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Vigyázat, új eszközt vet be a magyar rendőrség - videó

Vigyázat, új eszközt vet be a magyar rendőrség - videó

Első bevetésükön egy vélhetően kábítószer hatása alatt balesetet okozó autóst fogtak el a veszprémi motoros járőrök, akik 16 év után kaptak ismét saját járműveket - írja a police.hu.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság motoros flottája két új motorkerékpárral bővült a közelmúltban, a BMW 1200 RT típusú járműveket a megyei közlekedésrendészeti osztály járőrei használják. A két új jármű érkezésével lehetővé vált, hogy a Veszprémi Rendőrkapitányság 16 év után újra saját járművel láthasson el motorkerékpáros szolgálatot. A megye területén így összesen 12 különböző, BMW, Yamaha és Harley-Davidson motorkerékpárral járőröznek a rendőrök.

Megjelenésük kora tavasztól késő őszig várható forgalomirányításnál, baleseti helyszínek, rendezvények, felvonulások biztosításánál, valamint jelenlétük nélkülözhetetlen a motorkerékpáros szabályszegések visszaszorításánál is.

Vigyázat, új eszközt vet be a magyar rendőrség - videó

A járőrök első közös motorkerékpáros szolgálatukon egy közlekedési baleset helyszínénél intézkedtek: a 8-as főúton, Veszprém határában egy férfi Mercedesével nekiütközött az előtte megálló Suzuki bal hátsó részének. Személyi sérülés nem történt, de a Mercedes vezetőjével szemben kábítószer-fogyasztás gyanúja merült fel, ezért őt a rendőrök előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, és ellene bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt eljárás indult.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×