eur:
387.8
usd:
358.2
bux:
66185.37
2024. február 23. péntek Alfréd
Kulcsember szeretne távozni az Orbán-kormányból

Kulcsember szeretne távozni az Orbán-kormányból

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a Magyar Nemzetnek adott videointerjúban úgy nyilatkozott, hogy a jövő évi választások után, ha rajta múlik, inkább csak a választókerületéért szeretne dolgozni.

"Orbán Viktorral négy évre és konkrét feladatokra állapodtam meg 2014-ben. A négy év lassan letelik, a feladatokat elvégeztem, a folytatásról még nem beszéltünk, hiszen a választások előttünk állnak.

Szívem szerint, ha csak rajtam áll, akkor a választókerületemet választom"

- mondta Lázár János a Magyar Nemzetnek, és hozzátette, az ottani közösségeknek szükségük van arra, hogy segítsen nekik, és ő segíteni szeretne, többet, mint amennyit eddig.

A miniszter szerint még több munkára van szükség ahhoz, hogy a választókerületében - Hódmezővásárhelyen és környékén - élő százezer emberek még több segítséget kapjon, és úgy látja,

nagyon nehéz egy fenékkel két lovat megülni,

ráadásul ráadásul a politikában a rotáció, a vérfrissítés és a dinamizálás híve.

"Ha a választópolgárok úgy döntenek, hogy a Fidesznek kell az országot kormányoznia, akkor majd kiderül, hogy szükség lesz-e rám. Ha a dolgok jól mennek, akkor talán majd kapok lehetőséget arra, hogy a választókerületemben dolgozzak, ezt kérem miniszterelnök úrtól 2010 óta, hogy tegye lehetővé, de eddig elmaradt. 

A tervem valóban az, hogy az eddigieknél sokkal többet szeretnék itthon lenni és dolgozni,

úgy látom, hogy az ország ügyei mennének nélkülem is" - mondta Lázár János.

Címlapról ajánljuk
Milyen köztársasági elnök lesz Sulyok Tamás? – Schiffer András Aréna-interjúja

Milyen köztársasági elnök lesz Sulyok Tamás? – Schiffer András Aréna-interjúja

A kormánypártok Sulyok Tamást, az Alkotmánybíróság elnökét jelölik köztársasági elnöknek. Schiffer András ügyvéd, volt országgyűlési képviselő, az LMP korábbi frakcióvezetője az államfőjelölt kiválasztásának a szempontjairól, a leendő elnök erényeiről és hiányosságairól, valamint a nemzet egységének a kifejezéséről is beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.23. péntek, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×