eur:
393.63
usd:
364.56
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Újabb mélygarázs épülhet a Kossuth téren

Már van egy 600 férőhelyes, 2500 négyzetméteres létesítmény a téren.

Tervezési és előkészítő munkákra van szükség az Alkotmány utca Kossuth téri torkolatában felépítendő mélygarázs ügyében. A feladatokra 381 millió forintot csoportosít át egy augusztus 28-ai kormányhatározat Kossuth tér felújításáért és rendezéséért felelős Steindl Imre nonprofit társaság részére - írja a Zoom.hu.

  • Az azonban, hogy megépül-e egyáltalán a mélygarázs, egy "későbbi kormányzati döntés" függvénye.
  • A Kossuth tér felújításáról szóló 2016-os határozat - amiben többek között olyan teendők szerepeltek, mint a Parlament és az országgyűlés irodaháza közti földalatti folyosó megépítése - erről a mélygarázsról még nem említi, pedig erre hivatkozik a mostani is.

A Parlament felújításakor a megszüntetett parkolókat egy, a Kossuth tér északi oldalára épített, 600 férőhelyes mélygarázzsal váltották ki.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×