eur:
393.8
usd:
367.6
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Havazás, dörgés, villámlás - Ilyen csütörtök vár Magyarországra!

Csütörtök estig - a délnyugati tájak kivételével - több helyen jelentős mennyiségű (> 15-20 mm) csapadék hullhat. A legmagasabb hegyeinkben (500-600 m felett) az esőt, záport havas eső, hó válthatja fel.

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére csütörtök éjfélig:

Szerda estétől észak felől mind nagyobb területen várható eső, záporeső. Csütörtök estig - a délnyugati tájak kivételével - több helyen jelentős mennyiségű (> 15-20 mm) csapadék hullhat. A legtöbb eső a Dunántúli-középhegység térségére és az ország északkeleti harmadára becsülhető.

A legmagasabb hegyeinkben (kb. 500-600 m felett) az esőt, záport havas eső, hó válthatja fel. Bizonytalan vastagságú, átmenetileg megmaradó hóréteg inkább csak a legmagasabb hegycsúcsokon valószínű.

Emellett egy-egy záport jég- vagy hódara, kis valószínűséggel pedig dörgés, villámlás kísérhet.

Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×