eur:
394.39
usd:
370.22
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Aigner Szilárd lánya nyilatkozott édesapja haláláról

A népszerű Aigner Szilárd halála után, az elmúlt napokban hírek és álhírek özönlötték el a bulvársajtót. A TV2 reggeli műsorának nyilatkozott a meteorológus lánya, az interjúban cáfolt néhány korábbi állítást.

Aigner Szilárd lánya elmondta: édesapja tavasszal valóban kisebb agyérműtéten esett át, de ennek nincs köze váratlan halálához. A népszerű meteorológus vasárnap ünnepelte a születésnapját, hétfő reggel hunyt el otthonában.

Aigner Éva arról is beszélt, hogy váratlanul történt a haláleset. A megelőző napon családi ünnepséget tartottak, "este elbúcsúztunk, utána már nem találkoztunk".

Aigner Szilárd valóban átesett a tél végén egy általános kivizsgáláson, megelőzés gyanánt ment el. Akkor egy kisebb problémát megoldottak az orvosok.

Édesapja többnyire visszahúzódó volt, nem élt nagy társasági életet. Nem a médiaszereplés éltette, próbált értékeset alkotni, és bízott benne, hogy a szakmaiságát értékelik az emberek - mondta Aigner Éva a Mokkában.

Címlapról ajánljuk
Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×