eur:
395.22
usd:
366.64
bux:
65148.11
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Fordulat Magyarországon!

Napsütéses, meleg idő várható a hétvégén.

Egyre melegebbre és egyre több napsütésre lehet számítani a hét végén, vasárnap néhol akár 27 Celsius-fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzésből.

Pénteken a többórás napsütés mellett még lehetnek helyenként záporok, főként a Dunántúlon néhol zivatar is kialakulhat. Megélénkül, délnyugaton megerősödik, zivatar környezetében viharossá fokozódhat a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 6 és 12, a legmagasabb hőmérséklet 19 és 24 fok között alakul.

Szombaton többnyire gyengén felhős, napos idő várható. Csapadék nem valószínű, helyenként viszont megerősödik a szél. A leghidegebb órákban 7-12 fok lehet, napközben 22-25 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap is gyengén felhős, napos időre lehet számítani, csapadék nem lesz. A Dunántúl nyugati, északnyugati részén erősödhet meg a szél. A minimumhőmérséklet 8 és 13, a maximumhőmérséklet 23 és 27 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×