eur:
393.74
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Újraválasztották a Magyarországi Baptista Egyház elnökét

A Magyarországi Baptista Egyház szombati közgyűlésén újabb négy évre Papp Jánost választotta elnökévé - közölte az egyház sajtószolgálata szombat este.

A közlemény szerint Papp János mellett újraválasztották a jelenlegi főtitkárt, Mészáros Kornélt is. A több mint háromszáz gyülekezetet képviselő küldöttek az elnököt 89, a főtitkárt 92 százalékos támogatásukról biztosították.

Papp János megválasztása után mondott beszédében az "élettel teli gyülekezeti közösségek és a jól működő intézmények hatékony szolgálatát" jelölte meg a következő évek fő feladataként - olvasható a közleményben.

Papp János 2012 óta tölti be az elnöki tisztséget, és a választási szabályzat értelmében 2020-ban még egyszer újraválasztható.

Az egyház saját nyilvántartása szerint Magyarországon jelenleg 27 ezer ember vallja magát baptistának.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×