INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

Novemberben megszépül az Andrássy út

InfoRádió / MTI
A héten kezdődött munkálatok végeztével nyugat-európai sétánnyá alakul az Andrássy út Terror Háza előtti szakasza. A Főkert Nonprofit Zrt. megbízásából élethű műfű szőnyeget telepítenek, így még decemberben is zöld pázsitban gyönyörködhetünk a világörökség részét képező sugárút érintett szakaszán.

A Főkert Nonprofit Zrt. megbízásából összesen 210 négyzetméternyi területen, az Andrássy út és a járda, valamint a járda és a szervizút közötti szakaszon fognak 30 milliméteres természetes hatású műfüvet telepíteni. A beruházás november végi átadásával az Andrássy út érintett szakaszán évszaktól függetlenül makulátlan pázsit látványa fog elénk tárulni.

A kivitelező Holland Pázsit Kft. 2012 óta foglalkozik prémium minőségű, memóriaszálas műfű kereskedelmével és telepítésével. A természetes hatású, gondozásmentes megoldás egyre nagyobb népszerűségnek örvend a magánszektorban, ugyanakkor a fenntartást nem igénylő, esztétikus gyepszőnyeg előnyei köztereken is kiválóan hasznosíthatóak. A kivitelező cég nem titkolt víziója, hogy a nyugat-európai városokhoz hasonlóan idővel Budapest közterületeit is gondozásmentes, esztétikus pázsit fogja borítani.

A címlapról ajánljuk