eur:
393.78
usd:
365.33
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Megváltozott a fizetős parkolási rendszer a Keleti pályaudvarnál

Az M4-es metró átadásával a VIII. kerületi Keleti pályaudvar Kerepesi út felőli fizető parkolójának funkciója megváltozott: a területen megszűnt a nyilvános parkolás, helyette trolivégállomást, valamint a taxik és a MÁV-gépkocsik számára fenntartott várakozóhelyeket alakítottak ki. Parkolni a pályaudvar Thököly út felőli oldalán lehet - közölte Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala.

A megváltozott közlekedési rendre behajtani tilos táblák figyelmeztetik az autósokat. A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság közterület-felügyelői több mint egy hete hívják fel az autósok figyelmét a tilalomra, a kihelyezett táblákra, illetve a terület megváltozott funkciójára. Parkolni a továbbiakban a pályaudvar Thököly út felőli oldalán lehet.

A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság munkatársai egyelőre csak figyelmeztettek, de április 7-től a szabálytalanul várakozó autókat elszállítják, emellett a szabálytalan parkolás pénzbírsággal is jár a gépjármű-tulajdonos számára. A "behajtani tilos" jelzőtábla figyelmen kívül hagyása 30000 forintos közigazgatási bírságot, a jármű elszállítása pedig 20000 forintos közigazgatási eljárási díjat és napi 1200 forintos jármű tárolási díjat von maga után.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×