eur:
389.65
usd:
363.79
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Délre minden település elérhetővé válhat

Pintér Sándor belügyminiszter szerint kedden délre minden a havazás miatt elzárt borsodi település elérhetővé válhat az országban.

A tárcavezető kedden, az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottsága előtti meghallgatásán azt mondta, az elmúlt napok rendkívüli hideg időjárása összesen 461 rendőri intézkedést igényelt.

Mint mondta, a rendőrség megfelelően felkészült a "sarkvidéki" időjárásra, a rászorulók számára pedig túlélési, melegedési pontokat alakítottak ki az önkormányzatokkal és a MÁV-val közösen. A belügyminiszter szerint így éjszakánként a fővárosban már egyetlen hajléktalan sem tartózkodik a közterületeken.

Pintér Sándor beszámolója szerint az elmúlt napokban ketten fagytak meg önhibájukból, a közutakon 27 súlyos és 88 könnyű sérüléssel járó baleset történt.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×