eur:
388.55
usd:
361.44
bux:
68884.74
2024. május 8. szerda Mihály

A Fidesz november 7-én mond véleményt az adótörvényekkel kapcsolatos módosítókról

Az egyes adótörvények és azzal összefüggő egyéb törvények módosításáról szóló törvényjavaslathoz beérkezett módosító indítványokról a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja november 7-i ülésén alakítja ki álláspontját - közölte Lázár János, a párt frakcióvezetője.

A frakcióvezető "a sajtóban rendre megjelenő félreértések tisztázására" című közleményében ismerteti, hogy a frakció a kormánypárti és az ellenzéki módosító indítványokról meghozott véleményéről tájékoztatja majd a kormányt, amely november 10-ig alakítja ki saját álláspontját azokkal kapcsolatban.

Ezt követően a november 14-i szavazásig, - amikor is az Országgyűlés a módosító indítványokról dönt - a frakció további egyeztetéseket folytat majd a kormánnyal a témában - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk
A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön
Kis-Benedek József az Arénában

"A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön"

Az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár arról is beszélt, hogy meglátása szerint a közel-keleti konfliktus esetében nagyobb az eszkaláció veszélye, mint Ukrajnából. Szerinte szinte lehetetlen kiszűrni azt, hogy Rafah városában ki a Hamász harcosa és ki nem az, emiatt is lassú az ottani helyzet megoldása és rosszat sejtet az izraeli sietség.

Érkezik a kínai elnök, óriási lezárások jönnek – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×