eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Orbán Viktor az Európai Néppárt EP-frakcióvezetőjével konzultált

A magyar soros EU-elnökségre készülve konzultációsorozatot kezdett pénteken Orbán Viktor miniszterelnök az európai parlamenti (EP) frakciók vezetőivel, elsőként Joseph Daul néppárti frakcióvezetővel találkozott - közölte Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője

A találkozón a szóvivő közleménye szerint áttekintették azokat a kérdéseket, amelyekben különösen fontos lesz a soros elnöki pozíciót betöltő ország és a parlamenti frakciók együttműködése.

Magyarország 2011 első félévében lesz az Európai Unió soros elnöke.

Joseph Daul az Európai Parlament néppárti frakciójának keretei között működő, Európai Ötletek Hálózata elnevezésű szerveződés háromnapos budapesti konferenciáján vesz részt, ahol a gazdasági válság leküzdéséről, a munkahelyteremtésről és a szegénység elleni küzdelemről tartottak előadást neves politikusok és szakértők.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: 2025-ben jelentős drágulás jöhet a lakáspiacon

Szakértő: 2025-ben jelentős drágulás jöhet a lakáspiacon

Tovább gyorsíthatja az ingatlanok drágulását az a kormányzati bejelentés, amely szerint jövőre az önkéntes nyugdíjmegtakarításokat adómentesen lakáscélra lehet fordítani. A becslések szerint ez a lehetőség 300 milliárd forint extraforrást hozhat a lakáspiacra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×