eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Újabb forgalomkorlátozások az M1-es autópályán

Szerdától jelentős forgalomterelés kezdődik éjszakánként az M1-es sztráda és az M0-ás autóút csomópontjánál. Az Állami Autópálya-kezelő közölte: az új csomóponti ág kialakítása várhatóan este 10 és reggel 5 óra között zajlik majd, nappal a megszokott rend szerint lehet közlekedni.

A tájékoztatás szerint a terelő útvonalakra sárga színű jelzőtáblák hívják fel a járművezetők figyelmét. Az autópálya-kezelő arra kéri az autósokat, hogy ne megszokásból vezessenek.

Az új csomópont a pálya fölött átívelve teremt majd kapcsolatot az M1-es autópálya Győr felé vezető oldala és a Törökbálinti tó melletti ingatlan-beruházás belső úthálózatával.

Az éjszakai lezárások és forgalomkorlátozások várhatóan június 5-ig tartanak az M1-es sztráda és az M0-ás autóút csomópontjánál.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×