eur:
392.24
usd:
366.07
bux:
66793.58
2024. április 26. péntek Ervin

Elindult a Gyurcsány-akció: ezt hirdeti meg a volt MSZP-elnök

Gyurcsány Ferenc a blogjában meghirdette, miként képzeli el a választások utáni politikai stratégiáját. Mint írja, dolgozik az MSZP elmúlt időszakának alapos kritikáján, ám ehhez előbb begyűjti a párt tagjainak, a baloldal támogatóinak reakcióit.

Gyurcsány Ferenc számára is eljött az idő. Blogjában jó ideje, április 9-e óta nem közölt új bejegyzést, ám szerdán megtörte a hallgatást. Mint írja: "eljött a megbeszélés ideje".

Dolgozom a saját értékelésemen - közli blogjában a volt miniszterelnök. Mint írja: "szeretném, hogy még mielőtt véglegesítem, mások is véleményt mondhassanak róla. Kíváncsi lennék a párt tagjainak, a baloldal támogatóinak reakciójára, amit természetesen megfontolnék dolgozatom véglegesítésekor. Először a párt tagjaival szeretnék találkozni. Olyanokkal, akik szívesen elolvasnák dolgozatomat, és eljönnének egy nem nyilvános beszélgetésre."

Az írásból kiderül, hogy Gyurcsány Ferenc alaposan fel szeretne készülni a stratégiai döntésekre, ezért sokak jelentkezését várja a személyes konzultációra.

Gyurcsány-hirdetés: kiknek a jelentkezését várja a politikus?

"Ha sokan jelentkeznek, akkor úgy próbálunk meg jelentkezéseket elfogadni, hogy különböző élethelyzetben lévő, más-más hátterű tagokkal találkozhassunk. Ezért azt kérem a jelentkezőktől, hogy nevükön kívül adjanak meg pár személyes adatot is (születési év, foglalkozás, lakhely). A jelentkezőknek a jövő héten elküldöm értékelésemet, és visszaigazoljuk jelentkezésük elfogadását" - olvasható Gyurcsány Ferenc írásában.
 
Az új pozícióját, szerepkörét építő politikus a személyes találkozók mellett az internet adta lehetőségeket is próbálja hasznosítani potenciális híveinek összefogására.

Mint írja: "az is lehetséges, hogy bárki írásban küldje el véleményét. Miután egymagam nem fogok tudni kezelni sok száz e-mailt, szükségem lenne pár önkéntes segítőre a holnapi naptól. Olyanok jelentkezését várom, akik képesek arra, hogy saját gépükön keresztül kezeljék a beérkező leveleket, válaszoljanak rájuk, intézzék a meghívásokat és a visszaigazolásokat. Az önkéntes segítők jelentkezését is várom" - fejezi be írását Gyurcsány Ferenc.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×