INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Elindult a Gyurcsány-akció: ezt hirdeti meg a volt MSZP-elnök

Infostart / InfoRádió
Gyurcsány Ferenc a blogjában meghirdette, miként képzeli el a választások utáni politikai stratégiáját. Mint írja, dolgozik az MSZP elmúlt időszakának alapos kritikáján, ám ehhez előbb begyűjti a párt tagjainak, a baloldal támogatóinak reakcióit.

Gyurcsány Ferenc számára is eljött az idő. Blogjában jó ideje, április 9-e óta nem közölt új bejegyzést, ám szerdán megtörte a hallgatást. Mint írja: "eljött a megbeszélés ideje".

Dolgozom a saját értékelésemen - közli blogjában a volt miniszterelnök. Mint írja: "szeretném, hogy még mielőtt véglegesítem, mások is véleményt mondhassanak róla. Kíváncsi lennék a párt tagjainak, a baloldal támogatóinak reakciójára, amit természetesen megfontolnék dolgozatom véglegesítésekor. Először a párt tagjaival szeretnék találkozni. Olyanokkal, akik szívesen elolvasnák dolgozatomat, és eljönnének egy nem nyilvános beszélgetésre."

Az írásból kiderül, hogy Gyurcsány Ferenc alaposan fel szeretne készülni a stratégiai döntésekre, ezért sokak jelentkezését várja a személyes konzultációra.

Gyurcsány-hirdetés: kiknek a jelentkezését várja a politikus?

"Ha sokan jelentkeznek, akkor úgy próbálunk meg jelentkezéseket elfogadni, hogy különböző élethelyzetben lévő, más-más hátterű tagokkal találkozhassunk. Ezért azt kérem a jelentkezőktől, hogy nevükön kívül adjanak meg pár személyes adatot is (születési év, foglalkozás, lakhely). A jelentkezőknek a jövő héten elküldöm értékelésemet, és visszaigazoljuk jelentkezésük elfogadását" - olvasható Gyurcsány Ferenc írásában.
 
Az új pozícióját, szerepkörét építő politikus a személyes találkozók mellett az internet adta lehetőségeket is próbálja hasznosítani potenciális híveinek összefogására.

Mint írja: "az is lehetséges, hogy bárki írásban küldje el véleményét. Miután egymagam nem fogok tudni kezelni sok száz e-mailt, szükségem lenne pár önkéntes segítőre a holnapi naptól. Olyanok jelentkezését várom, akik képesek arra, hogy saját gépükön keresztül kezeljék a beérkező leveleket, válaszoljanak rájuk, intézzék a meghívásokat és a visszaigazolásokat. Az önkéntes segítők jelentkezését is várom" - fejezi be írását Gyurcsány Ferenc.

A címlapról ajánljuk