eur:
393.89
usd:
364.74
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Az SZDSZ júniusi küldöttgyűlése dönthet a teljes tisztújításról

Júniusra összehívják az SZDSZ küldöttgyűlését, amely dönt az SZDSZ nevének esetleges megváltoztatásáról, a párt új alapszabályáról és a teljes tisztújításról, valamint az Országgyűlésből kiszorult liberális párt új politikai stratégiájáról - közölte az SZDSZ.

A közlemény szerint az SZDSZ ügyvivői testülete azt javasolja, hogy a párt országos tanácsa május 29-én - a tagságmegújítási folyamat lezárultával - tartsa következő ülését. Az országos tanács feladata lesz, hogy júniusra összehívja a párt küldöttgyűlését.

Az ügyvivői testület ülésén Retkes Attila bejelentette, hogy május 1-jétől társadalmi megbízatásban látja el a pártelnöki feladatokat.

Retkes Attila múlt keddi sajtótájékoztatóján közölte: az SZDSZ nem fog megszűnni, a liberális párt a parlamenten kívül is hallatja majd hangját. A politikus kijelentette: ő maga és a párt ügyvivői testületének többsége még nem mond le, nem hagyja sorsára a pártot, a következő két hónapot még végigviszik.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×