eur:
394.22
usd:
370.4
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Az egész Dunántúlon vörös riasztás van érvényben

Fejér megyében több főút is járhatatlan a hóátfúvások miatt; két települést, Iszkaszentgyörgyöt és Zámolyt teljesen elzárt a hó. Az utakon több száz jármű elakadt. Zala megyében szintén komoly gondokat okoz a hófúvás; több útszakaszon nem lehet közlekedni, és számos árokba csúszott autóról kaptak bejelentést a tűzoltók.

Közben az Országos Meteorológiai Szolgálat kiterjesztette a legmagasabb fokú, vörös riasztást az egész Dunántúlra a hófúvások miatt.

Kis Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese az InfoRádióban arról számolt be, hogy a Fejér megyei Csajág és Polgárdi között elakadt egy vonat, és a mentésére küldött mozdony is.

Az érintett szakaszon egy kilométeres hótorlasz van, így ott szünetel a vasúti forgalom. Közben a Magyar Közút Kht. regionális ügyelete közölte: hófúvás miatt lezárták a 6-os utat Tolna megyében, Pakstól északra, egészen a Dunaföldvár fölötti szakaszig.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×