eur:
397.62
usd:
358.4
bux:
74128.79
2024. október 1. kedd Malvin

Demszky Gábor és az összeesküvés-elméletek

Az MSZP és a Fidesz fővárosi frakcióvezetői úgy gondolják, Demszky Gábor főpolgármester összeesküvés-elméletekkel próbálja elterelni a figyelmet saját felelősségéről.

Az MSZP fővárosi frakcióvezetője szerint Demszky Gábor főpolgármester menekül a felelősség alól, miközben politikai és jogi felelőssége is van a rendőrségi vizsgálat tárgyát képező folyamatokban.

Steiner Pál az MTI-nek azt mondta: "a főpolgármester úr teljes emlékezetkihagyásban szenved". Közölte: Antal Attila vezérigazgatói kinevezését Demszky Gábor teljes mértékben támogatta, a Fővárosi Közgyűlés szinte teljes konszenzussal, azaz a Fidesz támogatásával szavazta meg.

Steiner Pál azt mondta, a főpolgármester összeesküvés-elméleteket sző arról, hogy a nagyobb pártok kriminalizálják a kisebbeket. Szerinte ezzel csak a valóságról akarja elterelni a figyelmet.

Tarlós István, a Fidesz fővárosi frakciójának vezetője úgy véli, hogy a főpolgármester gondolatai a kétségbeesett megideologizálása a semminek. Hozzátette, az MDF-SZDSZ szövetség egy olyan nehezen meghatározható tömörülés, hogy azt senkinek nem állna érdekében kriminalizálni.

Szerinte egy olyan meghatározhatatlan tömörülés, mint az SZDSZ-MDF szövetség nem gyakorolhat komoly vonzóerőt a két nagyobb párt szavazótáborára.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban. Megszólalt az országába való izraeli behatolásról Nadzsib Mikati kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Betört Libanonba az izraeli hadsereg, dübörög az Északi Nyilak hadművelet - Híreink a közel-keleti konfliktusról kedden

Betört Libanonba az izraeli hadsereg, dübörög az Északi Nyilak hadművelet - Híreink a közel-keleti konfliktusról kedden

Magyar idő szerint este kilenckor elkezdte megdolgozni az izraeli tüzérség Libanon határ menti területeit. Az Egyesült Államokkal történő egyeztetést követően Jeruzsálem bejelentette, hogy a korábbi elvárásokkal ellentétben nem fogják megszállva tartani Libanon déli részét, "mindössze" a Hamász infrastruktúráját semmisítik meg. A libanoni reguláris erők már a támadás előtt visszavonultak, a nemzetközi közösség több tagja pedig még most is fegyvernyugvásra szólít fel. Hajnalban bejelentette Jeruzsálem, hogy betörtek Libanonba az izraeli katonák. Cikkünk folyamatosan frissül Izrael libanoni inváziójának legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×