eur:
394.04
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Bemutatta bizonyítékát Budai Gyula Bábolna MSZP-s polgármestere ellen

Budai Gyula bemutatta annak a kölcsönszerződésnek az eredeti példányát, amely szerint Horváth Klára, Bábolna MSZP-s polgármestere 20 millió forintos magánkölcsönt vett fel az IKR Zrt. vezérigazgatójától.

Ez a cég volt az, amely megnyert egy, a bábolnai önkormányzat által kiírt pályázatot egy 85 hektáros állami terület bérbeadására - emlékeztetett Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója pénteken Budapesten, a Központi Nyomozó Főügyészség előtt tartott sajtótájékoztatóján. "Teljesen egyértelmű, hogy az események összefüggnek" - fogalmazott.

Véleménye szerint úgy tűnik, teljes mértékben igaza volt abban a feltevésben, hogy a Horváth Klára vezette bábolnai önkormányzat jogszabályellenesen adta bérbe három évre azt a 85 hektáros állami területet, amely miatt büntetőeljárás indult az ügyészségen.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×