eur:
389.71
usd:
363.92
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

BKV-sztrájk: csak a hidak környékén és a belvárosban van dugó

Javult a forgalmi helyzet kedden délelőtt a reggeli helyzethez képest Budapesten, így a bevezető utak felszabadultak, már csak a hidak környékén és a belvárosban zsúfoltak az utak - közölte a Fővinform ügyeletese. Reggel a főváros szinte minden főútján nagy volt a forgalom a sztrájk miatt.

Az ügyeletes szerint egyre több BKV-járat indul el a sztrájk ellenére, így a tömegközlekedésben is javulás tapasztalható. A metró, a troli és a HÉV rendesen jár.

Jelenleg nehezen járható a Hegyalja út és az Erzsébet híd környéke, a Bocskai út és a Petőfi híd, valamint a Lánchíd és az alagút. A belvárosban, a nagykörúton és környékén szintén nagy a zsúfoltság - tette hozzá az ügyeletes.

A Fővinform szerint a mostani javulás annak köszönhető, hogy az emberek beértek a munkahelyükre. A délutáni csúcsforgalom még jelentősen megnehezítheti a fővárosi közlekedést.

Reggel a BKV-sztrájk miatt  a közutakon jóval több volt a jármű, mint más hétköznapokon. 

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×