eur:
393.85
usd:
365.09
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Folyamatosan áll vissza az áramszolgáltatás Ferihegy 2A terminálján

Folyamatosan áll vissza az áramszolgáltatás a Ferihegyi repülőtér 2A termináljának épületében, ahol szombat este egy magas feszültségű kábel hibája okozott áramszünetet; az utasfelvétel vasárnap 15 órától már a 2A terminálon is újrakezdődik.

Hardy Mihály, a BA vállalati és közkapcsolati igazgatója elmondta, a délutáni csúcsra már várhatóan lesz áram a 2A terminálon.

Közölte, 16.30-tól valamennyi érintett járat a 2A-ról indul.

Hardy Mihály korábban elmondta, hogy a nagyfeszültségű kábelnek a repülőtér erőműháza és a 2A terminál közötti zárlatos részét kell kicserélni.

A szombat este óta tartó áramszünet csak a 2A terminál épületét érintette, a pályákat nem, az utasokat a 2A terminálról a 2B-re irányították át.

Hardy Mihály közölte: azóta összesen 35 járatot kellett átirányítani a 2B terminálra. Mivel két terminál helyett csak egy állt rendelkezésre és így körülbelül feleannyi kapacitásuk volt az utasok fogadására, 10-20 perces késések fordultak elő - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×