eur:
393.1
usd:
366.77
bux:
66587.13
2024. április 25. csütörtök Márk

Eddig 325 gépkocsit vittek el a lezárt területekről a fővárosban

Szombat délig összesen 325 gépkocsit szállítottak el a rendőrök az Andrássy úti melegfelvonulás miatt lezárt területekről - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Az elszállított járműveket a rendőrök a környező utcákban helyezték el, a gépkocsik hollétéről a forgalomirányító központ 267-4673-as telefonszámán lehet érdeklődni.

A meleg méltóság menete miatt szombaton 11 órától éjfélig lezárták az Erzsébet teret és a környező utcákat, a Bajcsy-Zsilinszky utca egy részét, az Andrássy utat és a vele párhuzamos Révay, Paulay Ede, Aradi és Délibáb utcát. Itt a keresztutcákat is lezárták az Andrássy úttól számított első kereszteződésig. Lezárták továbbá az Opera környékét, az Oktogont, a Kodály köröndöt, a Hősök terét és a Felvonulási teret.

Az útszakaszokon péntek este 18 órától szombaton 22 óráig a megállás is tilos, a rendőrség elszállítja a szabálytalanul parkoló autókat.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×