eur:
400.81
usd:
367.92
bux:
74428.1
2024. október 15. kedd Teréz

A Jobbik 30 millió forintot költött az EP-kampányra

A Jobbik elnöke szerint mintegy 30 millió forintba került az európai parlamenti választási kampányuk. Ezzel hamarosan tételesen is elszámolnak majd. A párt szombati kongresszusán választják meg a Jobbik most felálló országos választmányának elnökét, emellett nyilvánosságra hozzák a kampányköltésüket és megkezdik a felkészülést a jövő évi országgyűlési választásokra.

Ahogy Vona Gábor elnök az InfoRádióban elmondta, a kongresszus célja kettős: értékelni az európai parlamenti választás eredményét, és elvégezni azokat az alapszabály-módosításokat, amelyek ahhoz kellenek, hogy a párt jobb eredményeket érjen el a jövő évi választásokon.

A párt felállítja országos választmányát is, ahogy Vona Gábor elmondta, most jutottak el a szervezettség azon szintjére, ahol erre már szükség van.

Elmondta azt is: a kongresszuson nyilvánosságra hozzák a kampányköltségeiket, erről előzetesen annyit közölt, hogy 30 millió forintot költöttek az európai parlamenti kampányra. Hangsúlyozta: milliárdos kampányra azoknak van szükségük, akik a hazugságot igazságként akarják láttatni.

Hozzátette: országgyűlési választási kampányuk természetesen különböző lesz a mostanitól, hiszen 165 képviselőjelöltet kell majd megismertetni az emberekkel, de mint mondta, az is "tabudöntögető" lesz.

Hanganyag: Németh Zoltán

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×