eur:
400.84
usd:
368.04
bux:
0
2024. október 15. kedd Teréz

Tizenkét éves kislánnyal erőszakoskodott egy férfi Székesfehérváron

Autójába kényszerített egy 12 éves kislányt, és erőszakoskodott vele Székesfehérváron egy 32 éves férfi; a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását - közölte a rendőrség.

A bűncselekmény kedden délután történt, amikor a férfi a város egyik forgalmas utcáján leszólította a kislányt, akitől azt kérdezte, hogy merre talál egy bizonyos utcát.

Előbb megpróbálta rávenni, hogy az autójába ülve mutassa az utat, de miután a gyerek erre nem volt hajlandó, megfenyegette és a kocsijába kényszerítette - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A kislánnyal a pláza tetőparkolójába hajtott, ahol erőszakoskodni próbált vele, majd a város egy másik pontján kitette a kocsijából - tette hozzá R. Szabó Ágnes.

A gyermek hazaérve elmesélte a történteket az édesapjának, aki értesítette a rendőrséget. A rendelkezésre álló adatok alapján még aznap éjjel elfogták és őrizetbe vették az erőszakoskodót.

A férfi eddig háromszor volt büntetve több rendbeli erőszakos közösülés bűntette, szemérem elleni erőszak bűntett kísérlete, valamint különös visszaesőként szemérem elleni erőszak bűntette miatt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
Mi várható ma a tőzsdéken?

Mi várható ma a tőzsdéken?

Tegnap Amerikában történelmi csúcsokat láthattunk a tőzsdén, a Dow Jones és az S&P 500 részvényindexek mellett az Nvidia részvényei is történelmi csúcsra emelkedtek, melynek hatására emelkednek a chipgyártók ma reggel Ázsiában, ahol az emelkedést a japán Nikkei vezeti. Európában is jó hangulatban indulhat majd a kereskedés. Gazdasági események szempontjából a reggeli magyar építőipari adatokra, illetve az uniós ipari adatokra lesz érdemes figyelnünk ma, délután pedig az USA-ban a költségvetési egyenleg publikálása hozhat mozgást a piacokon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×