eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Szűkre szabott pályázati határidő: image-film egy hét alatt

Mindössze tíznapos határidővel írt ki közbeszerzést a bor és borturizmus reklámfilmjeire az Agrármarketing Centrum. A feltételek szerint november 20-áig lehet csak jelentkezni, az InfoRádió azonban úgy tudja, eddig a határidőig elég csak egy szándéknyilatkozatot tenniük az indulóknak, utána ismét 10 napot kapnak a szakmai anyag leadására.

November 10-én jelent meg a legújabb Közbeszerzési Értesítő, amelyben november 20-áig írt ki közbeszerzést az Agrármarketing Centrum. A felhívás több film elkészítésére szól. Először 7-10 percben, majd pedig egy rövidebb változatban 2-3 percben kell bemutatni a magyarországi bortermelést és a fontosabb borvidékeket.

Mind a 22 borvidékről lesz egy 2-3 perces reklámfilm, majd pedig ezekről egy-egy 60, illetve 30 másodperces tv-s spot is. Feladat még egy olyan 5 perces zenés film elkészítése, amely a magyar bortermelést általánosságban mutatja be. A tenderdokumentáció 65 ezer forintba kerül.

Az InfoRádió szerette volna megtudni, hogy mi a szűkösre szabott határidő oka, ezért megkereste Nemes Richárdot, a Magyar Bormarketing Kht. ügyvezetőjét. Õ annyit mondott, hogy szerinte nem korai a határidő, merthogy valójában az érdeklődőknek elég csak november 20-áig elküldeniük egy, a részvételhez szükséges szándéknyilatkozatot. Aki ezt megteszi, az részt vehet a tenderen, az pedig november 24-én derül ki, hogy kik jutottak a második fordulóba, akik a pénzügyi és szakmai feltételeknek megfeleltek, és akik még egy hetet kapnak a szakmai anyag leadására. Az image-filmek végső leadási határideje így november 30-a.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 11:30
×
×
×
×