eur:
388.68
usd:
361.7
bux:
0
2024. május 9. csütörtök Gergely

Nyugdíjazását kérte Ignácz István rendőr dandártábornok

Benyújtotta nyugdíjazási kérelmét Ignácz István dandártábornok, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) irányítója az Országos Rendőr-főkapitányság vezetőjének.

A PMRFK vezetője a december 30-ával történő lemondását nem kívánta indokolni.

Hozzátette: december végéig sok teendő vár még rá a megye közbiztonságának további erősítésében, ezek közé tartozik az új parancsnokok kinevezése, akapcsolatok ápolása az önkormányzatokkal és egy rendőri beruházás nyomon követése Szigetszentmiklóson.

Ignácz István azt is elmondta, hogy nyugdíjba vonulása után továbbra is folytatni kívánja tanári tevékenységét, jelenleg is oktatóként dolgozik a Miskolci Egyetemen, illetve a nyíregyházi tanárképző főiskolán.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
A Győzelem napjára készül Moszkva, ismét orosz finomítót ért dróntámadás – Híreink az orosz–ukrán háborúról csütörtökön

A Győzelem napjára készül Moszkva, ismét orosz finomítót ért dróntámadás – Híreink az orosz–ukrán háborúról csütörtökön

Hagyományosan május 9-én, csütörtökön tartják a Győzelem napi megemlékezéseket Oroszországban, amikor a náci Németország fölötti második világháborús győzelmet ünneplik. Moszkvában megtartják a szokásos katonai felvonulást, és beszédet mond Vlagyimir Putyin orosz elnök. Ukrajna az idén először május 8-án tartotta a második világháborús győzelem napját, ahogy a nyugati országokban jellemző. Vélhetően ukrán dróntámadás ért egy orosz olajfinomítót a Krasznodari területen, több tároló megsérült.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×