eur:
389.39
usd:
363.55
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A holttesttel együtt akart élni a "kádas gyilkos"

A "kádas gyilkos" beteges trófeaként akarta megtartani Lindsay Ann Hawker holttestét az erkélyén álló, homokkal töltött kádban - vélekedik az áldozat testvére. Louise Hawker szerint a férfi a "sír" mellett akart élni.

A Japánban angoltanárként dolgozó Lindsay Ann Hawker holttestére bizarr körülmények között bukkantak rá március 26-án: a fiatal nőt meztelenül egy homokkal teli kádba temették, és egy Tokióhoz közeli település lakóházának erkélyén találták meg.

A lakás a gyilkossággal gyanúsított Takuja Icsihasié. Lindsay Ann Hawkert úgy csalta fel a lakására, hogy megkérte, adjon neki nyelvleckéket.

Takuja Icsihasi állítólag lelkesedett a kegyetlenségéről ismert japán jakuza bandákért és a manga-képregényekért. Egyes feltételezések szerint a gyilkosság elkövetésének módját is egy ilyen képregényből vette.

Az áldozatot a rendőrök leborotvált fejjel találták meg, a nő haját a konyhában szórta szét a gyilkos. A férfi a nő kezét és lábát összekötözte, majd eltörte a nyakát.

A férfi három hónapja menekül a rendőrség elől, noha a hatóságok az egész országban keresik.

A meggyilkolt fiatal nő szülei a héten utaztak Japánba, hogy segítséget kérjenek lányuk gyilkosának kereséséhez.

"Azért vagyunk itt, mert igazságot szeretnénk Lindsay-nek" - mondta a megölt brit nő édesapja.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×